featured-image


Protuprovalna vrata Tuzla SKAPI

Protuprovalna vrata Tuzla

Protuprovalna vrata Tuzla – SKAPI

Bavimo se prodajom, ugradnjom te servisom  protuprovalnih vrata. Počeci našeg poslovanja kreću još od 1999 godine kad je stvorena jezgra poslovanja temeljena na uslugama ugradnje blindiranih vrata i servisa istih.

Primjenjujući savremen način poslovanja i visoku kvalitetu proizvoda uz dugogodišnje iskustvo te pružanje kompletne usluge našim strankama profilirali smo se na tržištu kao vodeći specijalisti za ugradnju i servis protuprovalnih vrata.

U saradnji sa našim partnerima kao cilj je ponuditi klijentima pouzdana, kvalitetna a cijenom prihvatljiva protuprovalna vrata, te vrhunsku uslugu. Povoljne cijene, odlična kvaliteta, brzina isporuke, pridržavanje dogovora kao i dogovorenih rokova, te kompletna usluga naš je cilj.

Najviše se ponosimo onim što je najvrijednije a to je naše iskustvo za sve vrste radova vezanih uz vrata i sličnu problematiku. Osim ugradnje protuprovalnih vrata, otvaranje vrata, servis vrata i zamjena svih vrsta brava je usluga koju nudimo najčešće kroz hitne intervencije.

Iako, ne spada svaka usluga otvaranja vrata u hitne intervencije. O tome najviše ovisi koliko Vam je hitno potrebno otvoriti vrata.

Otvaramo vrata radi raznih uzroka poput zaboravljanja ključa u stanu, kući, neispravnost brave radi koje se vrata nemogu otključati te ukoliko Vam ključ ostane zaglavljen u vratima

Više informacija pogledajte na linku: https://skapi.ba

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Shop: Da

SEO- Optimizacija

Seobility Score für skapi.ba

Protuprovalna vrata Tuzla SKAPI

SSL Trust

Protuprovalna vrata Tuzla

Loading

5/5 - (12 votes)