featured-image


Expert Pack – Streč folije Tuzla

Expert Pack - streč folija Tuzla

Slogan naše poslovnice EXPERT Pack je “RJEŠENJA za PAKOVANJE”. Ovlašteni smo distributer materijala, mašina i alata za pakovanje.

Više informacija pogledajte na linku: https://pakovanje.ecs.ba

Naša misija je ne samo da odgovorimo na potrebe svojih klijenata, već i da konstantno težimo ka višem i boljem kvalitetu. Naša misija je da svojim kvalitetom ostanemo najbolji i opravdamo svoj prestiž.

Expert Car Solutions d.o.o. je perspektivna i mlada kompanija koja je zasnovana na principima stručnosti, profesionalnosti, odgovornosti i opštoj poslovnoj kulturi zaposlenih. Insistira se na stalnom poslovnom usavršavanju i bliskom kontaktu sa korisnicima nasih proizvoda i usluga.

Naša vizija je da budemo sinonim za modernu kompaniju koja posluje u korak sa vremenom sada i onim koje će tek doći i koja predviđa, kreira i uvodi nove standarde, navike i trendove koristeći najnovija znanja i tehnologije.

Razvojem tržista i definisanjem potreba potencijalnih kupaca, Expert Car Solutions formira više segmenta poslovanja:

  • EXPERT 4 Gas ” Distribucija LPG i auto dijelova”,
  • EXPERT Servis “Moderno opremljen servis gdje vršimo usluge mehanike, elektrike te ugradnje, održavanja,i atestiranja LPG sistema(autoplin)”
  • EXPERT Pack “distribucija potrošnih materijala, alata i mašina za industrijsko pakovanje, savjetovanje prilikom odabira odgovarajućih proizvoda kao i dostava  na adresu korisnika”.

Expert Pack – Streč folije Tuzla

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Logo: Da

LOGO design

SEO- Optimizacija

Sve za pakovanje

Seobility Score für pakovanje.ecs.ba

SSL Trust

expert pack seo optimizacija

Loading

5/5 - (14 votes)