featured-image


Caffe & Pizzeria Restaurant – Revija

Caffe & Pizzeria Restaurant - Revija

Caffe & Pizzeria Restaurant – Revija

Caffe Restoran

Prekrasan ambijent i ugodna atmosfera uz kvalitetnu kafu našeg restorana pružaju fantastičnu zabavu i ugodan osjećaj. Provedite ugodne trenutke sa familijom ili prijateljima.

Dobrodošli u Caffe & Pizzeria Restaurant – Revija

Više informacija pogledajte na linku: https://revija.ba/

Pizza Restoran

Dašak Italije u srcu Mostara širi se iz kuhinje našeg restorana. Poznate vrste pizze spremljene po italijanskoj recepturi. Kvalitetno, povoljno i slasno. Uživajte u Vašem ručku u prekrasnom ambijentu i uvijek veseloj atmosferi. Provedite ugodne trenutke i dobro ručajte sa svojom porodicom. Pozovite prijatelja na kaficu i ručak. Organizujete poslovni sastanak sa poslovnim partnerom.

Pica (italijanskipizza) vrsta je jela koje potječe iz italijanske kuhinje (posebno iz napolitanske regije), a koja se sastoji od tankog, najčešće okruglog tijesta premazanog umakom od paradajza, na koje se zatim stavljaju razni dodaci kao što su razne vrste siramesapovrćavoćazačina i drugih sastojaka prema ukusu. Inventivnost ukusa može se nadopuniti i inventivnošću rasporeda samih sastojaka na pici, koji mogu biti raspoređeni u obliku ornamenata ili drugih interesantnih figura.

Vrlo je popularno jelo u svijetu, prije svega zbog jeftinih i lakodostupnih osnovnih sastojaka te jednostavnosti spravljanja.

Espresso je kofeinski napitak podrijetlom iz Italije, koji se pravi tako što se pod velikim pritiskom vruća voda forsira kroz fino mlijevenu zbijenu kafu. Veoma je bitno da kafa bude fino mlijevena da ne bi curila prebrzo (ako je grubo samljevena) ili presporo (ako je prefino samljevena). Espresso se poslužuje u maloj šalici. Naziv Caffe Latte dolazi od talijanske riječi caffe e latte što u prijevodu znači kafa i mlijeko, tako da ćete ju u svakodnevici čuti spomenutu kao bijela kafa.U kafićima caffe latte se pravi od espressa i mlijeka zagrijanog pomoću raspršivaća pare, tako da u espresso ulijemo duplo više mlijeka zbog čega je ovaj napitak vrlo popularan među ljudima koji nisu veliki obožavatelji gorkog okusa kafe.

Ugodna atmosfera će omogućti da se u našem restoranu osjećate kao kod kuće. Razlika je samo štom Vam mi pravimo ukusne napitke i hranu. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet jela i profesionalne usluge

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Logo: Da

LOGO design

SEO- Optimizacija

Caffe & Pizzeria Restaurant - Revija

Seobility Score für revija.ba

GTmetrix Score

revija

Loading

5/5 - (18 votes)