featured-image


Knjigovodstveni servis Medox

Knjigovodstveni servis Medox

Knjigovodstveni servis

 

Za obrte i mala preduzeća

Naš rad prilagođavamo individualno i fleksibilno svakoj kompaniji. Naš cilj je da naši iskreni savjeti i mjesečni rad budu što razumljiviji i jednostavniji za naše klijente, a isto tako da obratimo pažnju na poštenu cijenu. Svoju stručnost osiguravamo stalnim usavršavanjem.
Budući da radimo s vrlo osjetljivim podacima, posebnu pažnju posvećujemo vašim dokumentima i odgovorno postupamo s njima. Lojalnost našim klijentima nam je jako važna.
Zbog odlične atmosfere u timu, uživamo u svakodnevnom radu i stoga možemo brže izaći u susret vašim zahtjevima.

Više informacija pogledajte na linku: https://medox.laufer.ba/

Medox knjigovodstveni servis

 

Mi smo knjigovodstveni servis s preko sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa malim poduzetnicima i obrtničkim djelatnostima.
Naš cilj je pomoći poduzetnicima u izgradnji poslovanja bez brige o knjigovodstvenim problemima, promjenama zakona i najboljoj opciji kako provesti pojedine troškove.


Vi se fokusirajte na svoj posao, a mi ćemo Vas u tome pratiti kako biste izvukli najveću korist, poštujući pritom sve zakonske propise.

Računovodstvene usluge

 

Računovodstvo je jedna od naših osnovnih djelatnosti. Bez obzira radi li se o računovodstvu malih i srednjih preduzeća ili o računovodstvu vašeg samostalnog poduzetnika, mi optimiziramo vaše računovodstvene procese i nudimo različite mogućnosti uvoza i elektronička sučelja za efikasno računovodstvo. U najboljem slučaju, mi ćemo smanjiti vaše tekuće računovodstvene troškove.

Knjigovodstvene usluge

 

ZA OBRTE I SLOBODNA ZANIMANJA vodimo:

  • Knjigu prihoda i rashoda KPR-1041
  • Knjigu prometa KP-1042
  • Evidenciju potraživanja i obaveza EPO-1044
  • Knjigu dugotrajne imovine PLDI -1043
  • Sastavljamo godišnju prijavu poreza na dohodak

Finansijsko savjetovanje

 

Planirate li osnovati svoju kompaniju ili će te je uskoro osnovati? Bez obzira radi li se o poreznom pravu, zakonu o socijalnom osiguranju ili pitanjima koja se odnose na obračun plaća – možemo vam pružiti najbolju moguću podršku u okviru zakona o računovodstvu.

Uz našu pomoć, poštovat ćete sve zakonske zahtjeve i ne morate brinuti o bilo kakvim testovima. U idealnom slučaju, vaša se porezna opterećenja mogu čak i optimizirati.

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Logo: Da

LOGO design

Racunovodstveni servis Medox

SEO- Optimizacija

Knjigovodstveni servis

Seobility Score für medox.laufer.ba

Knjigovodstveni servis Medox

GTmetrix Score

Loading

5/5 - (15 votes)