featured-image


Explore Bosnia – Turističke destinacije BiH

Explore Bosnia Turisticke dstinacije BiH

Mi smo tim profesionalaca koji kroz nase jedinstvene turisticke pakete želi da upoznate ljepote Bosne i Hercegovine. Bosna i Hercegovina je zemlja prelijepe netaknute prirode sa jedinstvenom arhitekturom, kulturom te nadasve srdacnim stanovnicima ove zemlje.

Suradujemo sa iskusnim i certificiranim vodicima, te nas smjesatj je na visoj razini, pazeci da zadovljimo zelje nasih klijenata.

Više informacija pogledajte na linku: https://explore-bosnia.com/

Naša misija je ponuditi Vam prilagođene jedinstvene turisticke pakete kako bi ispunili sva vasa ocekivanja i pruzili Vam nezaboravna putovanja i iskustva koja ce te pamtiti cijelog zivota. Garatiramo vrhunske dozivljaje u upoznavanju i otkrivanju ove prelijepe zemlje.

Specijaliziramo se u turistickoj ponudi otkrivanja i upoznavanja sjeverozapadne regije Bosne i Hercegovine pod nazivom Unsko-sanski kanton.

Unsko-sanski kanton je okružen Nacionalnim parkom Una te je poznat po rijeci Uni, prekrasnim planinama, neotkrivenim špiljama, povijesnim dvorcima, i nalazi se u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Plitvice, odmah preko granice u Hrvatskoj.

Sa 19.800 hektara, Nacionalni park Una je jedan od najvećih nacionalni parkova u Bosni i Hercegovini. Rijeka Una je dobila ime za vrijeme Rimskog carstva kao “jedina”, opisujuci jedinstvenu ljepotu rijeke Une kao jedne od naljepsih rijeka u svijetu.

Pa sta cekate, otkrijte neke nove (ili stare) destinacije i ISTRAŽUJMO BOSNU ZAJEDNO!

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Logo: Da

LOGO design

SEO- Optimizacija

Explore Bosnia

Seobility Score für explore-bosnia.com

SSL Trust

psihoterapija tuzla ssl

Loading

5/5 - (14 votes)