featured-image


Eurokerex bazeni

Eurokerex bazeni

Izgradnja bazena Tuzla

Eurokerex BH doo je preduzece koje se bavi izgradnjom bazena i sauna u BiH, Hrvatskoj i Austriji vec 16 godina. S obzirom da je u ovom poslu zadovoljan kupac najbolja referenca, trudili smo se od pocetka da reputaciju kompanije gradi pouzdanost, kvalitet i profesionalna usluga uz sto povoljnije cijene.
Naravno, sve to mora da prati obucen tim koji konstantno usavrsavamo. Danas smo jedna od vodecih firmi u ovoj bransi, medjunarodno certificirana za kvalitetno poslovanje i pouzdanost od strane kompanija LRC BIS i Bisnode.
Sto nas svrstava medju 10% najpouzdanijih kompanija u BiH i stavlja u rang sa EU firmama.
U nasem prodajnom asortimanu se nalaze iskljucivo proizvodi od renomiranih svetskih firmi kao sto su ASTRALPOOL, CPA, Renolit… Sto Vam garantuje pouzdanost i dugotrajnost.

Više informacija pogledajte na linku: https://bazeni.ba/

Projektovanje i izgradnja bazena

Pored projektovanja i izgradnje vrsimo i reparacije bazena, oblagenje bazena visokokvalitetnom bazenskom folijom, odrzavanje i pool servis.
Takodje, u nasem prodajnom asortimanu imamo i montazne bazene, sisteme za filtraciju,grijanje vode,vodene atrakcije, automatike, pokretne bazenske kupole, hemijska sredstva za odrzavanje bazena i svu ostalu raspolozivu opremu za bazene i saune.
Naša firma u Tuzli raspolaže sopstvenim magacinskim prostorom i maloprodajom bazenske opreme , gdje možete pogledati i nabaviti sve iz naše ponude , gdje vas očekaju korektne cijene.

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da
  • Logo: Da

LOGO design

SEO Optimizacija

Seobility Score für bazeni.ba

SSL Trust

Loading

5/5 - (2 votes)