featured-image


Control Rent a Car Banja Luka

Control Rent a Car Banja Luka

Control rent a car je lokalni brend u razvoju. Tim iskusnih pojedinaca koji svojim dugogodišnjim iskustvom u rent a car poslovanju želi stvoriti stabilan i respektabilan rent a car brend u Banjaluci i Bosni i Hercegovini. Veliki broj zadovoljnih klijenata stoji iza nas, kako pojedinačno, tako i iza novog imena Control rent a car. Najviše iskustva imamo u korporativnom rent a car poslovanju, kroz dugogodišnju saradnju i pružanje usluga najvećim kompanijama u regiji, mada nastojimo održati i saradnju sa fizičkim licima s kojim nerijetko razvijamo prijateljski odnos. Radujemo se novim izazovima, nastavku saradnje sa dosadašnjim klijentima i ostvarivanju novih poslovnih.
Svakako da veliku zahvalnost dugujemo kolegama iz drugih rent a car kuća u regiji koji su uvijek tu kad zatreba i koji potvđuju našu ideju da ne postoji konkurencija, već samo partnerstvo u našem poslovanju.
Tamara Marković, Džemal Piskić, Dušan Milojković, Aleksandar Vlajsavljević i Lilly učiniće sve da bezbrižno putujete, odmarate, poslujete i zabavljate se. Naša obaveza je da držimo stvari pod “Control-om”.

Više informacija pogledajte na linku: https://controlrentacar.com/

WEB redesign

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: PRO
  • Optimizacija: Da
  • Booking: Rent a Car Booking System

SEO Optimizacija

Control Rent a Car

Seobility Score für controlrentacar.com

SSL Trust

Loading

5/5 - (2 votes)