featured-image


Advokat Kalesija – Advokat Omerović Haris

ADVOKAT OMEROVIĆ HARIS

Advokat Kalesija – Advokat Omerović Haris

Advokat Haris Omerović svoju pravničku karijeru započinje od 2012 godine. Za vrijeme studija zapošljava se kao saradnik u advokatskoj kancelariji advokata Omerović Ibrahima i Omerović Fatime. Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu s visokim prosjekom započinje uspješnu karijeru kao advokatski pripravnik i radi na brojnim predmetima iz različitih područja prava. Tokom pripravničkog staža učestvuje na raznim seminarima iz prava. Pohađa kurs engleskog i njemačkog jezika, te se dodatno usavršava u području prava.

Nakon položenog pravosudnog i advokatskog ispita osniva svoju samostalnu advokatsku kancelariju u Kalesiji. Time stječe neprocjenjivo iskustvo u područjima krivičnog, radnog, porodičnog, nasljednog, obligacionog i privrednog prava.

Advokat Haris Omerović uspješno sarađuje s velikim brojem drugih kancelarija i stručnjaka iz Bosne i Hercegovine. Uključujući notare stručnjake različitih struka, agencije za prevođenje i računovodstvene agencije, te advokatske kancelarije iz regije.

Glavna misija advokata Omerović Harisa je pružiti svim klijentima poštenje, znanje, poštovanje, lojalnost i iskustvo te biti advokat u Kalesiji, odnosno Tuzlanskom kantonu, a u koncu i cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine, koji je vrijedan vašeg povjerenja.

Advokat Haris Omerović se nalazi u užem centru grada Kalesije, na adresi Ul. Žrtava genocida u Srebrenici br. 13, na lokaciji koja je prilagođena svakom klijentu, a također pruža i usluge na lokaciji Tuzla, Lukavac, Živinice, Srebrenik, Zvornik i u ostalim dijelovima kako Federacije, tako i Republike Srpske.

Krivično pravo. Imovinsko pravni odnosi. Privredno pravo. Zastupanje/poravnanja. Upravni postupak i spor. Advokat za nekretnine. Porodično pravo. Nasljedno pravo. Radno pravo. Poresko pravo. Prekršajno pravo

Više informacija pogledajte na linku: https://advokatomerovic.com

GT- metrix

ocjena kvaliteta stranice

WEB design

  • Kategorija: Web prezentacija
  • Prezentacija: STANDARD
  • Optimizacija: Da

SEO- Optimizacija

Advokat Omerović Haris

Seobility Score für advokatomerovic.com

ADVOKAT OMEROVIĆ HARIS

SSL Trust

expert pack seo optimizacija

Loading

5/5 - (67 votes)